Hulp nodig bij een vlotte en duurzame afwikkeling van een nalatenschap? Verlang je naar innerlijke rust en wil je jouw familie weer kunnen omarmen?

 

In families komen conflicten voor. Soms liggen ze aan de oppervlakte, soms zijn ze meer verborgen, maar kunnen ze ‘zomaar, ineens’ tevoorschijn komen.

Bijvoorbeeld als iemand overlijdt. Dan moeten familieleden met elkaar overleggen. Eerst over de uitvaart, maar daarna vaak ook over de afwikkeling van de nalatenschap. Een ervaren mediator biedt dan uitkomst.
Een mediator helpt bij het maken van nieuwe afspraken waarover je het met elkaar eens bent. Bijvoorbeeld over wat er met de inboedel gebeurt, hoe de erfenis wordt verdeeld of wie het juiste financiële advies over eventuele belastingen geeft. En vooral: hoe ga je in de toekomst met elkaar om?

Veel mensen kiezen voor mediation omdat ze weten dat je elkaar in het leven weer tegenkomt. Zeker als je familie bent. Dan kun je maar beter aandacht geven aan je familierelaties in plaats van elkaar te ontlopen. Mediation is daarvoor de beste garantie. En geschikt voor elk soort familieconflict.

toekomst