Als je bij een arbeidsconflict kiest voor mediation, kies je voor eigen verantwoordelijkheid. Wil je zelf meepraten over jouw toekomst, zowel als werkgever of als werknemer? En de beslissing niet aan een ander overlaten? Dan is mediation iets voor jou!

Als werknemer krijg je ineens slechte beoordelingen. Je bent bang straks op straat te staan. Je hoort kritiek die je niet kunt plaatsen. Je hebt het toch altijd prima gedaan? En hard gewerkt? En nu dreigt ontslag?! Je bent er ziek van en zit tuis. Je wilt het aanvechten, want je voelt je miskend en tekortgedaan.

Als werkgever krijg je te maken met een hoog ziekteverzuim van je team. Je voelt dat de onderlinge band tussen het team niet goed is en dat dit ten koste gaat van de resultaten. Je maakt je zorgen over de toekomst. Hoe moet het verder?

In zo’n onzekere situatie kan een professionele mediator uitkomst bieden. De mediator waarborgt geheimhouding, waardoor bij mediation niet je hele hebben en houden op straat komt zoals bij een rechtszaak.

Een verstoorde arbeidsrelatie kan diep ingrijpen. Dit geldt zowel voor werknemers als werkgevers! Het in redelijkheid eens worden, is voor alle partijen altijd beter. Schakel dus Vallei Mediation als jouw arbeidsmediator in.

Mediation